Zwarte Piet moet blijven! Dat vinden de honderdduizenden Nederlanders die onlangs de Piettitie via Facebook tekenden. Ook was er een heuse Pietendemonstratie op het Malieveld in Den Haag (Archieffoto: Fotopiet Emile van Aelst).

Tartuffe bezingt 'het leukste van Sinterklaas': Zwarte Piet

Zwarte Piet, Zwarte Piet, dat is onze favoriet. Het nieuwste liedje van cabaret-duo Tartuffe laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Sinterklaas zonder Zwarte Piet is ondenkbaar. Komende weken doet de Sint steeds meer plaatsen in de regio aan.

Volgende week zaterdag vaart de stoomboot Leiden binnen en komt de Sint weer twee weken logeren in het Huis van Sinterklaas in De Waag.

Zwarte Piet, zo heet het nieuwste liedje van Tartuffe.

Advertentie

Leiden Tartuffe Zwarte Piet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×