Drie aanhoudingen voor diefstal van opslagterrein

De politie heeft gistermorgen rond 07.00 uur twee mannen en een vrouw aangehouden op de Koninklijke Marinelaan in Voorschoten. De politie kreeg even daarvoor de melding dat twee personen over het hek waren geklommen en goederen wegnamen vanaf een opslagterrein. Bij het hek stond een bestelauto van de inbrekers.

De vrouw, een 34-jarige Obdammer, en een 36-jarige man uit Zaltbommel zaten in de bestelauto toen de agenten ter plaatse kwamen. De derde persoon, een 25-jarige Rijnsburger, werd op het terrein aangetroffen en eveneens aangehouden. In tassen van de verdachten werden een grote hoeveelheid drugs (harddrugs en softdrugs) en geld aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×