Gratis WIFI aangeboden door Rijnland Zorggroep

Patiënten, cliënten en bezoekers kunnen vanaf vandaag gratis WIFI gebruiken op de locaties van Rijnland Zorggroep. Mensen kunnen voortaan vanuit het ziekbed het thuisfront op de hoogte stellen of vanuit het verpleeghuis een bericht sturen naar betrokkenen.

In het Rijnland Ziekenhuis, Verpleeghuis Leytenrode en Verpleeghuis Oudshoorn kan iedereen nu gebruik maken van draadloos internet op de telefoon, tablet of tablet pc. Alleen op afdelingen waar telefoongebruik medische apparatuur kan verhinderen mag de telefoon of tablet niet worden gebruikt. 

De reden van de gratis WIFI is simpel. ”Steeds meer mensen willen continu online zijn. Door het aanbieden van gratis WIFI kan dat nu ook in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen”. Dit vertelde Arnoud Weermeijer, lid van de raad van bestuur van Rijnland Zorggroep. 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×