The Spray Tan Company opent vestigingen in Leiden en Voorschoten

The Spray Tan Company heeft vestigingen geopend 4 november in Leiden en Voorschoten. The Spray Tan Company is een alternatief voor de zonnebank en het langdurig bloodstellen van de huid aan de zon. 

The Spray Tan Company heeft al meer dan honderd vestigingen in heel Nederland en BelgiĆ«. Een klant kan online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging. Er wordt dan een spray toegepast op de huid die je thuis kan laten intrekken. 

Je wordt zichtbaar bruin en het wordt op een gezonde manier gedaan. The Spray Tan Company biedt verschillende tinten en mogelijkheden. Je kan voor een losse behandeling gaan of je kan aan groepsarrangementen meedoen. 

Advertentie

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×