Alles is gezondheid bij CORPUS

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft het Nationaal Programma Preventie (NPP) “Alles is gezondheid” gisteren geopend in CORPUS Congress Centre. Meer dan 400 vertegenwoordigers vanuit verschillende maatschappelijke organisaties en gemeenten waren aanwezig bij de aftrap van het programma. Er werden concrete afspraken gemaakt over de bijdrages van de verschillende partijen aan het NPP.

Het doel van het Nationaal Programma Preventie is om te laten zien hoe belangrijk het is om gezond te leven, veel te bewegen en verantwoord te eten. Het programma richt zich op bevordering, bescherming en preventie in de gezondheid.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×