Op de veiling is van alles te vinden. Roeibootjes vanaf 25 euro, maar ook deze zeilboot waarvan het hoogste bod nu op 500 euro staat.

Gemeente veilt ontheemde bootjes

Een 13-tal bootjes dat door de gemeente uit de Leidse wateren is opgedregd, wordt via internet geveild. Op de site www.bootveiling.com kan iedereen een bod uitbrengen op de vaartuigen. De prijzen zijn laag, maar er moet nog wel flink aan de bootjes geklust worden. De meeste hebben geruime tijd onder water gelegen.

Van elk bootje staat er een foto op de site, maar belangstellenden kunnen ze ook in het echt zien. Aanstaande woensdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur is er een kijkochtend op de gemeentewerf aan de Hoge Morsweg 160. Aanmelden hoeft niet. De veiling loopt af op 9 april.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×