Bij een inbraak in het bureau van de Leiden Marathon onstond afgelopen nacht de nodige schade. (Foto: Mok Scheffer).

Veel schade bij marathonbureau door inbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is er in gebroken bij het marathonbureau op industrieterrein De Waard. Er is een baksteen door de ruit gegooid, wat voor een grote bende en veel schade heeft gezorgd. De nog onbekende daders gingen er vandoor met een laptop. Op Twitter stelt Leiden Marathon haar volgers gerust: “De startnummers zijn niet meegenomen”.

De Leiden Marathon wordt volgende maand weer gelopen. Op 18 mei om precies te zijn. Wie de Leiden Marathon een warm hart toedraagt en op vrijwillige basis de handen uit de mouwen wil steken, kan voor alle info terecht op www.marathonvrijwilliger.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×