Net als vorige week kwam ook nu de rook tussen de daktegels vandaan. (Foto: Sleutelstad112).

Opnieuw brandje bij ROC Lammenschans

Voor de tweede keer binnen een week is het raak: brand bij het ROC Leiden aan het Betaplein. Net als vorige week ging het brandalarm en werden leerlingen en leerkrachten verzocht het gebouw te verlaten. Al snel bleek dat het meeviel met het brandje dat bij de hoofdingang ontstond.

roc_fik2.jpg

De brandweer haalt de daktegels weg tijdens een nacontrole. (Foto: Peter Hazenoot, via Twitter).

Via Twitter laat voorzitter Jeroen Knigge van het College van Bestuur van het ROC Leiden weten dat het om een kleine brand ging die direct onder controle was: “Geen reden om het onderwijs te onderbreken.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×