Boze klant trapt ruiten supermarkt in

Agenten hebben afgelopen nacht in Leiderdorp een 27-jarige Leidenaar aangehouden die kort daarvoor verschillende ruiten van een supermarkt aan de Laan van Ouderzorg had vernield. Omwonenden werden rond 05.00 uur wakker van glasgerinkel. Zij zagen hoe een man zes ruiten van een supermarkt intrapte en vervolgens rustig wegliep. Toegesnelde agenten zagen de man lopen op de Tollenaarssingel. Toen de verdachte de politie zag, ging hij er op de fiets vandoor. Na een korte achtervolging hielden de agenten hem aan op de Kerklaan.

De Leidenaar verklaarde op het politiebureau dat hij boos was, omdat hij eerder geen bier mocht kopen in de supermarkt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×