Politie doet ultieme poging om straatroof op te lossen

De politie is nog steeds op zoek naar mensen diemeer weten over de beroving van een 81-jarige vrouw. Op maandag 2 december 2013 pinde de bejaarde vrouw rond 14.40 uur geld bij het Vijf Meiplein. Kort daarop werd ze door twee jongens beroofd van haar handtas. De nog steeds onbekende daders zijn er rennend vandoor gegaan.

In een laatste poging de zaak op te lossen, roept de recherche in Leiden getuigen op om zich te melden. Dat gebeurt vanavond ook in de uitzending van Team West, het opsporingsprogramma van TV West.

Over de daders is tot nu toe alleen bekend dat een van hen na de straatroof richting de Schubertlaan rende. Hij is ongeveer 17 jaar, heeft zwart haar en had een grijze ¾ jas aan. Van de andere jongen is verder weinig bekend. Hij rende weg richting de Brahmslaan. Voor allebei de daders geldt dat ze donker getint zijn.

De politie is in het bijzonder op zoek naar twee vrouwen die afzonderlijk van elkaar hun honden uitlieten. Deze vrouwen en andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×