Mannen met amfetamine aangehouden

De politiek heeft vrijdag en zaterdag twee mannen aangehouden, omdat ze amfetamine bij zich hadden. Dit wordt in de volksmond ook wel speed genoemd. Agenten controleerden vrijdagavond een auto op de Hercules in Katwijk. Een van de inzittenden, een 30-jarige Katwijker, vertelde dat hij een zakje amfetamine bij zich had. De agenten hielden hem daarop aan. Op het politiebureau werd in zijn jas nog eens vijftig gram amfetamine aangetroffen.

Zaterdag controleerden agenten op de Molenweg in Voorschoten een 19-jarige man uit die plaats. Hij bleek vijf zakjes met in totaal tien gram amfetamine bij zich te hebben. Ook hij werd aangehouden.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×