Vrouw met geweld van mobieltje beroofd

Een nog onbekende man beroofde zaterdag op de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp een 44-jarige vrouw uit Leiden met geweld van haar mobiele telefoon. Het slachtoffer liep rond 12.30 uur in het park ‘De Houtkamp’. Op het laatste stuk, aan de kant van de Heemtuin, kwam de verdachte aangefietst. Hij reed op de vrouw af en probeerde haar telefoon uit haar hand te grissen.

De Leidse verzette zich hevig en in de worsteling kwamen beiden ten val. Het slachtoffer kreeg een aantal klappen, waarna de verdachte de telefoon alsnog wist te bemachtigen. Het slachtoffer kon door hard te gaan gillen wel voorkomen dat hij ook haar handtas meenam. De politie is op zoek naar getuigen om zo de identiteit van de negroïde verdachte te achterhalen.

De verdachte is van negroide afkomst, hij is ongeveer 18 jaar en 1.75 m. lang. Verder heeft hij een normaal postuur en droeg donkere kleding. Hij droeg een zwarte nylon jas met een capuchon.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×