Honkbal- en softbalvereniging Biënto (Foto: PR)

Softbalvereniging Biënto organiseert benefiettoernooi

Honk- en softbalvereniging Biënto organiseert op zondag 8 juni een benefiettoernooi. Dit toernooi is nodig om de verliezen die de club leed bij de brand van het clubhuis vorig jaar augustus te compenseren. Bij het afbranden van het clubhuis zijn veel van de materialen verloren gegaan. Het clubhuis in de Kikkerpolder, Oegstgeesterweg 2, is toen volledig afgebrand.

De dag begint met een jeugdclubtoernooi. Vanaf 12.00 uur barst het mixsoftbaltoernooi los. Daarna is er de mogelijkheid om te genieten van de Antilliaanse keuken en BBQ. Inschrijven kost 20 euro per persoon en dat is inclusief de BBQ. Drankjes moeten zelf worden betaald.

Lijk het je leuk om mee te doen? Dan kan je je hier aanmelden via webmaster@biento.nl Een team moet bestaan uit minimaal tien en maximaal vijftien mensen waarvan zeker twee vrouwen.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×