Unconference 1 (Foto: PR)

Tweede Unconference van ScienceOnline Leiden

Komende donderdag, op 22 mei, vindt de tweede unconference van ScienceOnline Leiden plaats met workshops en kennissessies over innovatie in web en wetenschap in de breedste zin van het woord. Deze unconference wordt gehouden in het Kamerlingh Onnesgebouw aan de Steenschuur.

Luister naar Marten Blankesteijn’s verhaal over de Universiteit van Nederland; praat en denk mee over onderwerpen als altmetrics, auteursrecht of gaming in de wetenschapscommunicatie. Volg een korte instructie over het inzetten van social media voor wetenschappers of het maken van science-infographics, en leer vooral veel mensen kennen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×