Spannend muziekfestival verhuist naar Qbus

Op 6 juni vindt alweer de vierde editie plaats van ‘Peel Slowly And See’. Een festival met spannende nieuwe muziek, zo belooft de organisatie. Na drie succesvolle edities in het Imperium Theater wijkt PSAS nu uit naar het grotere Qbus. Dit keer treden Celine Cairo, Wooden Saints, Afterpartees, Harry Merry en Clean Pete op. De Leidse bijdragen komen van Kraak & Smaak, The Incredible Stacks en De Jongens.

Kaarten kosten 15,00 euro en worden verkocht bij Velvet Music aan de Nieuwe Rijn. Sleutelstad geeft twee vrijkaartjes weg. Mail naar vrijkaartjes@sleutelstad.nl en geef antwoord op de vraag: Met welk nummer had Kraak & Smaak een notering in de Top 40.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×