TAMTAM Theater: Gebakken (k)lucht over Gebraden Haan

Vanavond en morgen speelt de TAMTAM theatergroep de voorstelling ‘Gebakken (k)lucht’ in buurtcentrum De Kooi in Leiden-Noord. De voorstelling gaat over een buurtrestaurant in problemen, staat bol van de hilariteit en is een knipoog naar de klucht. Ook komt er een keur aan beroemdheden voorbij, van prinses Beatrix tot Engelbert Humperdink.

Zou het de medewerkers van het restaurant lukken om temidden van al deze bijzondere gasten restaurant De Gebraden Haan van de ondergang te redden? De negen spelers in de leeftijd van 30 tot 78 jaar spelen maar liefst 20 verschillende personages. De tekst en regie is in handen van de Leidse theatermaker, dichter en columnist Gideon Roggeveen.

Ook wordt op deze avond het programma van het TAMTAM festival gepresenteerd. Dit jaar wordt het festival voor het allerlaatst gehouden van 3 tot en met 6 juli. In de grote festivaltent nemen de vrijwilligers met een spetterende programmering afscheid van de bezoekers de afgelopen 12,5 jaar.

Een kaartje voor de voorstelling van vanavond of morgenmiddag of – avond kost slechts € 2,- (incl. welkomstdrankje). De voorstellingen zijn vanavond om 20:30 uur en morgen, op 31 mei, om 14:00 uur en 20:30 uur. Reserveren kan op de website www.gebakkenklucht.nl. Ook kan je kaartjes kopen in Buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat 49 in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×