ZomerZon; een midzomermarkt met duurzame producten

Duurzaam Leiden organiseert zaterdag tussen 16.30 tot 21.00 uur een midzomermarkt op het erf van de kinderboerderij in de Merenwijk. ZomerZon is een zomerse markt met allerlei producten uit de streek en informatie over duurzaam leven. De markt biedt kraampjes met en over eten, verticaal tuinieren, eerlijke kleding, stadslandbouw en buurtinitiatieven.

Mensen die zelf een duurzaam idee willen realiseren bijvoorbeeld over energiebesparing in de woning, vinden op ZomerZon informatie over subsidiemogelijkheden via de Duurzaamheidsfondsen. Ook aan ontspanning is gedacht, want bezoekers kunnen op blote voeten kennismaken met het centrale ‘voelterras’ en loungend in hangmatten genieten van de kinderboerderij.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×