Spelers Thijs van Bergehenegouwen en Kane van Gorcum met de beker. (Foto's Sonja Prins en Lightning Leiden)

Cadets Lightning Leiden Nederlands Kampioen

De Cadets van American Football Club Lightning Leiden zijn gisteren in Arnhem Nederlands kampioen geworden. Ze versloegen de Amsterdam Crusaders met 32-22. De wedstrijd werd gespeeld bij de Arnhem Falcons in Sportpark ’t Cranevelt. De Leidse spelers hielden stand in de soms enorme stortbuien die moeder natuur over het sportpark uitstrooide. Lightning Leiden werd bijgestaan door de vaste schare supporters die vanaf de zijlijn hun helden een hart onder de riem staken. ‘Go Leiden Go’, was tot in de verre omtrek te horen. Overigens werd Senior Flag Football Lightning Leiden gisteren in Arnhem tweede. Zij verloren met 102-60 van Den Haag Hyena’s/Dutch Lions.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×