De Leidse Rederij heeft ervaring met varende bruidjes. Regelmatig leggen de boten aan bij de bruidssteiger van het Leidse stadhuis. (Foto: Leidese Rederij, via Facebook).

Leidse Rederij organiseert bruidsshow op het water

Aanstaande zaterdag organiseert De Leidse Rederij een varende Bruidsshow. De mooiste bruidsboten varen door de grachten met aan boord schitterende bruiden en bruidengommen. De boten varen van af 19.00 uur langs de terrassen in de Leidse binnenstad.

Er worden verschillenden bruiden en bruidengommen geshowd. Bijvoorbeeld een ouderwets bruidspaar, tweedehands bruidsjurken van kledingverhuur Hoppezak maar ook prachtige nieuwe bruidsjurken van De Bruidshoek. De boten zijn versierd met bloemen van Bloemenboot de Watertuin. Aan boord verder een grote bruidstaart van Banketbakkerij Jacobs en pianospel van barpianist Jan Hillebrand.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×