Beeldmerk van de Resto's Van Harte

Leidse Resto Van Harte hele maand diners voor half geld

Resto Van Harte, het sociale buurtrestaurant, opende deze zomer ook in Leiden zijn deuren. In de Slaaghwijk en in Boshuizen kunnen mensen komen eten die normaal gesproken minder snel uiteten gaan: mensen met een kleine beurs of die door andere reden minder vaak de deur uit komen.

“Vanuit de gedachte dat eten verbindt, biedt stichting Van Harte een kans om uit dit isolement te komen en de draad weer op te pakken. Samen koken en eten brengt mensen van verschillende achtergronden in contact met elkaar, met hun buurt en met hun eigen mogelijkheden,” zegt een woordvoerder van Resto Van Harte.

Resto Van Harte is op maandag geopend in Boshuizen en op woensdag in Slaaghwijk. De maaltijd begint om 18 uur. Een driegangenmaaltijd kost 7 euro, tenzij mensen kunnen aantonen dat dit voor hen te duur is. Bij Resto Van Harte wordt rekening gehouden met dieetwensen.

In de maand september kunnen mensen ter kennismaking nog voor de halve prijs komen dineren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×