Politie zoekt dader beroving blinde vrouw

Een nog onbekende man heeft afgelopen zaterdagavond geprobeerd om een 62-jarige vrouw te beroven op de Stationsweg. Het blinde slachtoffer liep rond 19.30 uur op de Stationsweg, toen een onbekende man haar vastgreep en om geld vroeg. Omstanders zagen het gebeuren en trokken haar belager weg. De man rende weg in de richting van de Steenstraat.

De politie is op zoek naar deze laffe berover. Het gaat om een b|lanke jongen van ongeveer 20 jaar oud. Hij is circa 1.75 meter lang en heeft een slank postuur. Tijdens de overvalpoging droeg hij een donkere trui en een donkere broek.

Getuigen of mensen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader, worden verzocht de recherche van de Politie Leiden te bellen via 0900-8844. Anoniem tipt doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×