Twee gewonden, waarvan één zwaar, en een enorme ravage op de Wassenaarseweg in Katwijk waar gistermiddag een frontale aanrijding plaatsvond. (Foto's: Toon van der Poel).

Twee gewonden bij frontale botsing in Katwijk

Bij een frontale aanrijding op de Wassenaarseweg in Katwijk is gisteren een 19-jarige automobilist zwaargewond geraakt. De jongen botste om 16.50 uur met zijn auto frontaal op een tegenligger. Zowel de bestuurder van deze personenauto, een 35-jarige inwoner uit Noordwijkerhout als de 19-jarige man uit Wassenaar raakten daarbij gewond.

De ravage ter plaatse was enorm en ook de rijbaan was lange tijd voor al het verkeer afgesloten. Een traumahelikopter landde en verleende de eerste zorg aan de gewonde slachtoffers. De 19-jarige man werd uiteindelijk vervoerd en opgenomen in een ziekenhuis. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×