Het vernielzuchtige dronken duo werd na een melding al snel opgepakt. Naast een flinke boete moeten ze de schade vergoeden. 

Dronken vernielers op heterdaad betrapt

Twee mannen uit Delft liepen in de nacht van zaterdag op zondag een boete op toen zij op heterdaad betrapt werden bij het vernielen van een aantal plantenbakken. Het duo liep kort na middernacht in de Groenesteeg bij de Uiterstegracht. Ze maakten veel herrie en trokken tijdens het langslopen buxusplanten uit enkele plantenbakken. Ook vielen ze voorbij rijdende fietsers lastig.

Politieagenten die de melding onderzochten, zagen het tweetal al snel lopen. Zij waren behoorlijk dronken. Zij werden direct aangehouden en ingesloten. Het duo kreeg later diverse processenverbaal wegens vernieling, openbare dronkenschap en het lastig vallen van voorbijgangers. Ook moeten zij de door hen veroorzaakte schade van ruim 100 euro terugbetalen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×