Kaj van der Vlist organiseert Movember Leiden, een actie om geld in te zamelen voor de Movember Foundation. Dit geld wordt uitbesteed aan onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker. (Foto: Rolf Eijgenraam).

Movember: Leiden laat zijn snor staan

Heren kunnen zich op zaterdag 1 november laten scheren in ‘The Duke of Oz’ bij de zogenaamde ‘Shave Off’ van Movember Leiden. Vanaf dat moment is het de bedoeling dat de mannen hun snor laten staan. “Movember is eigenlijk de mannelijk tegenhanger van Pink Ribbon. Onze bedoeling is om meer awareness te kweken over prostaat- en teelbalkanker”, aldus Kaj van der Vlist, organisator van Movember Leiden.

Bij deze start van Movember Leiden zal ook muziek zijn en worden hapjes verzorgd. De opbrengst van deze avond gaat direct naar de Movember Foundation.

Door een heuse Movember Leiden goodiebag te kopen (bevat een deelnemersbewijs, diverse stickers en een bierfluitje) kun je aan de verschillende activiteiten rondom Movember Leiden deelnemen.

Naast de Shave Off organiseert Movember Leiden op 30 november ook een eindfeest. Vanaf 15:00 uur is er vanalles te beleven bij de zes deelnemende horecagelegenheden. De deelnemende kroegen, café’s en brasserieën zijn The Duke of Ozz, De Kruik, Brasserie de Engelenbak, Visbrasserie de Poort, Café Re-Spons en Lemmy’s biercafé.

Bij de goodiebag krijg je ook zes muntjes die je die avond kunt uitbesteden aan een biertje bij een van de zes deelnemende horecagelegenheden. Daarnaast verschaft het je toegang tot de vaartaxi’s van de Leidse rederij om tussen de verschillende kroegen te hoppen. De organisatie waarschuwt dat de goodiebag maar beperkt verkrijgbaar is en deelnemers er dus snel bij moeten zijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×