Twee mannen raakten gewond toen ze gisteren met hek en al van een balkon naar beneden vielen bij een woning aan de Oude Herengracht. (Foto's: Wilco Devilee).

Twee gewonden na val van balkon Oude Herengracht

Twee mannen zijn gisteravond rond kwart voor acht gewond geraakt toen ze op de Oude Herengracht van een balkon vielen. De mannen leunden tegen het balkonhek van een woning boven de winkels toen het hek loskwam uit de kozijnen. Die bleken door en door verrot te zijn.

Een van de mannen is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De tweede man liep eerst nog op eigen kracht weer naar binnen, maar zakte daar alsnog in elkaar. Ook hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat de brandweer hem eerst met een hoogwerker weer naar beneden had gebracht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×