Flinke schade bij een aanrijding op de dobbedreef. (Foto's: Toon van der Poel).

Automobilist valt in slaap en botst op bus

Op de Dobbedreef in de Stevenshof is een auto tegen een bus aangereden. Vermoedelijk omdat de bestuurder in slaap was gevallen. In de auto zat ook een klein kind. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht, het kind bleef ongedeerd.

De brandweer kwam ook op de aanrijding af, omdat er in eerste instantie was gemeld dat er mensen bekneld zaten in de auto. Dat bleek echter niet het geval. Helemaal voor niets kwam de brandweer overigens niet. De auto was door de klap bovenop een paal terecht gekomen. Die is door de brandweer weggeknipt.

DSC_6816.jpeg

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×