Helikopter zoekt vergeefs naar inbrekers

De politie heeft afgelopen weekeinde met honden en een politiehelikopter naar drie mannen gezocht die probeerden in te breken bij een woning aan de Dijkwacht in Leiderdorp. Het drietal werd op zaterdagavond rond 20.00 uur op heterdaad betrapt door de 33-jarige bewoner. Ze gingen er, met buit, vandoor.

Tijdens hun vlucht lietten ze een een deel van de buit achter. De politie zette een grote zoekactie in de wijk op touw, waarbij de politiehelikopter en politiehonden werden ingezet. De verdachten werden niet meer aangetroffen.

De verdachten waren getinte jongemannen, van ongeveer 20 jaar oud. Twee van hen waren in het donker gekleed, één van hen droeg een muts en een bril. De derde verdachte droeg een broek van het merk Adidas.

Het is nog niet duidelijk hoe de drie zijn weg gevlucht. Wie iets heeft gezien of gehoord kan bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×