Merijn 'Plastic Soup Surfer' Tinga vertelt over zijn project.

Cultuur071 met Josée Ebli, Merijn Tinga en Swing Lo

Studiogast deze dag is Josée Ebli. Zij is beeldend kunstenaar en juf. Wij vragen naar het waarom en hoe. Ook bij ons Merijn Tinga. Hij vraagt op bijzondere wijze aandacht voor de plastic rotzooi in zeeën en oceanen. Hij ging per surfplank op reis en daar is een documentaire over gemaakt. 

De mannen van Swing Lo’ zijn er (weer) bij. Een paar weken geleden speelden ze live in de uitzending. Nu praten we over hun debuut-EP. Er is ook veel muziek, hoor. Verder: Peter Visser. Benieuwd wat hij vandaag aanbeveelt en Govert De Kok. Hij stuurt ons naar een nieuwe film.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/179158379″]

Audiofragment: Luister hier de uitzending terug.

Advertentie

Cultuur Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×