Grootste kerststal van de regio in RK Josephkerk

De grootste kerststal van Leiden en de regio is volgende week weer te bezichtigen. Tijdens alle kerkdiensten tussen kerstavond en Driekoningen, en op Tweede Kerstdag en zaterdag 27 december tussen 13.00 en 15.00 uur is de Josephkerk aan de Leidse Herensingel nr 3 speciaal geopend voor iedereen die de stal wil bezichtigen.

De stal is 6 meter hoog, 10 meter lang en 7 meter breed. En de kameel van de drie koningen is zo groot dat er drie volwassen personen nodig waren om hem op zijn plaats te zettten. De kerststal is opgebouw door vrijwilligers en trok vorig jaar ruim 800 bezoekers. Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma samengesteld.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×