De politie deed dinsdag een inval in een woning in de Paramaribostraat. (Foto's: Politie).

Arrestaties wegens drugshandel, ontucht en woningovervallen

De politie heeft dinsdagochtend om 7.00 uur een inval gedaan in een woning aan de Paramaribostraat. Daarbij werd de 37-jarige bewoner opgepakt wegens handel in verdovende middelen en ontucht met een minderjarige. De ontuchtige handelingen vonden plaats in de woning van een 52-jarige man uit Leiderdorp. die meldde zich later die zdag zelf bij het politiebureau. Hij is direct aangehouden. Mede vanwege twee overvallen die op 27 april en 23 november van dit jaar werden gepleegd op een woning in de Wevershof.

leiden_pers01.jpg

Na de aanhouding van de verdachte doorzocht de politie onder leiding van een rechter-commissaris zijn woning. De politie zette een speciale speurhond in, die de woning doorzocht naar de aanwezigheid van verdovende middelen. Deze werden niet aangetroffen. Bij de doorzoeking nam de politie wel telefoons, een digitale camera, een computer en andere gegevensdragers in beslag. De vermoedelijke ontucht vond onder andere plaats in een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. De politie trof de huurder rond 8.00 uur niet in zijn woning aan. Eveneens onder leiding van een rechter-commissaris werd de woning wel doorzocht. Hierbij werden alleen enkele kledingstukken in beslag genomen.

leiden_pers03.jpg

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×