De gelateria op Nieuwe Rijn 32 is één van de panden die zijn hersteld.

Restauratie historische winkelpuien in kaart gebracht

Op de website van Erfgoed Leiden en Omstreken kun je nu de voortgang van de restauratie van historische winkelpuien in de binnenstad zien. Sinds 2009 stimuleert de gemeente een project om de winkelpanden in oude staat te herstellen.

Op een interactieve kaart op de site van Erfgoed Leiden en Omstreken kun je foto’s van vóór en na het herstel zien. Ook  kun je de bouwhistorische onderzoeken naar de winkelpuien terug lezen. Vanaf 1 januari kunnen ondernemers en pandeigenaren een  subsidieaanvraag voor het komende jaar bij de gemeente indienen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×