De zwaar beschadigde auto bleef achter in de Cornelis Schuytlaan, waar hij tegen een boom knalde. (Foto's: Toon van der Poel).

Auto knalt tegen boom: inzittenden slaan op de vlucht

In de Cornelis Schuytlaan in Leiden Zuid-West is gisteren een auto met flinke snelheid tegen een boom gereden. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend. De bestuurder ging er direct na de botsing, samen met maar liefst zes of zeven passagiers, vandoor. Twee van hen zaten in de kofferbak.

De politie heeft de auto in beslag genomen. Waarom de inzittenden er vandoor gingen is nog niet bekend. De auto staat niet als gestolen geregistreerd, dus de politie zal de eigenaar zo snel mogelijk aan de tand voelen.

DSC_0509.jpeg

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×