(Foto: PR)

54-jarige Voorschotenaar vermist, laatst gezien in Leiden

Thomas Schoonbrood, een 54-jarige man uit Voorschoten, wordt sinds vrijdagavond 19 december vermist. De man is na een kerstborrel om 23.00 uur vanaf de ‪‎Middelweg‬ in ‎Leiden‬ op de fiets vertrokken naar zijn woning in Voorschoten. Sindsdien is de man niet meer gezien.

Het signalement van Thomas Schoonbrood is als volgt: blank van huidskleur, 54 jaar, 1.85m, tenger postuur, 1 dags baardje, krullend zwart/grijs haar, aardbeien-neus, vermoedelijk gekleed in een spijkerbroek en een zwart lederen jack. Schoonbrood is vetrokken op een donkerkleurige herenfiets van het merk Trek.

Heb je tips over de vermissing, dan kun je contact opnemen met de politie.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×