Het Groen Doel: Verantwoord feesten op duurzame evenementen

Op zondag 11 januari organiseert Verantwoord Feesten het event ‘Het Groene Doel‘. Verantwoord Feesten is een bedrijf dat is opgezet door vijf studenten van de Universiteit van Amsterdam en wil duurzaamheid toegankelijk maken voor zowel grote als kleine evenementen.

Als fervente festivalgangers denken de studenten van Verantwoord Feesten dat het allemaal een stuk beter kan. Door – vooral regionaal – mensen samen te brengen en te adviseren kan Verantwoord Feesten organisatoren van evenementen helpen invulling om te geven aan hun duurzaamheidsvraagstukken. In Scheltema in Leiden vindt het eerste event plaats; Het Groene Doel. De dag zal in het teken staan van duurzaamheid omtrent evenementen. Door middel van lezingen, demonstraties, workshops en een markt met alternatieve producten en diensten laat Verantwoord Feesten zien hoe evenementen duurzamer kunnen. Iedereen is op deze dag van harte welkom.

Op het programma staan lezingen over duurzaamheid van ID&T, UMEF, DGTL Festival en Wildernis Festival. Daarnaast is er een duurzame markt en kan men biologische hamburgers van de Barbecue Brigade kopen.

‘Het Groene Doel’ begint om 13.00 uur. De dag wordt afgesloten met een borrel en een feest. Toegang tot het event is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Adres Scheltema: Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×