Minister Ronald Plasterk houdt volgende week een praatje bij de nieuwjaarsborrel van de Leidse afdeling van zijn partij. Ook gaat hij de markt op om rozen uit te delen. (Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Plasterk spreekt op nieuwjaarsborrel PvdA Leiden

Zaterdag 10 januari houdt de PvdA Leiden haar nieuwjaarsreceptie in de bovenzaal van Koetshuis De Burcht. Speciale gast is minister Plasterk die een korte toespraak zal houden. De borrel begint om 16.00 uur, voorafgaand zal Plasterk met de PvdA Leiden de markt op gaan om rozen uit te delen.

Iedereen is welkom om de nieuwjaarsborrel bij te wonen. Daar wordt niet alleen teruggeblikt op 2014, maar de partij belooft ook met een aantal onthullingen te komen voor 2015.

Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×