CDA duo-raadslid Julius Terpstra gaat voor tweede termijn als CDJA-voorzitter

Huidig CDJA-voorzitter Julius Terpstra stelt zich herkiesbaar voor een tweede termijn. Dat maakte het duoraadslid bekend op Twitter, niet lang nadat de jongerenorganisatie van het CDA de vacature publiceerde op hun website.

In 2013 maakte Terpstra bij studentenprogramma Stud071 bekend dat hij zich kandidaat stelde voor het voorzitterschap. Na een lange en ambitieuze campagne werd op het voorjaarscongres van het CDJA dat jaar zijn uitverkiezing bekend gemaakt.

Na twee jaar voelt Terpstra vooral de drive om door te gaan. “Het CDJA groeit, we hebben een goede inbreng en we vernieuwen de partij. Dat werk wil ik graag voortzetten”, laat hij weten in een verklaring.

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 is Terpstra duo-raadslid voor CDA Leiden. Namens de partij houdt hij zich bezig met de portefeuilles Sport, Onderwijs en Studentenzaken.

Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×