Britt met haar ghostwriter Paul Dirkse. (Hoofdfoto: Emile van Aelst. Overige foto's: Chris de Waard).

Britt's boek 'Onbeperkt' geweldig ontvangen: "Nu nog een baan!"

Britt Abrahams had gisteren de dag van haar leven. De zwaargehandicapte Leidse schreef samen met ghostwriter Paul Dirkse een boek over haar leven. En dan met name over alles wat ze ondanks haar beperkingen wél kan. De eerste twee exemplaren van Britt’s boek, dat de titel Onbeperkt meekreeg, overhandigde ze gisteren aan wethouder Roos van Gelderen en aan directeur Marjolein Bolhuis van Spieren voor Spieren. Die laatste stichting krijgt een deel van de opbrengst van het boek.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194587259″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Luister achtereenvolgens naar Aad van der Luit, Paul Dirkse, Britt’s moeder Lidy Abrahams, directeur Marjolein Bolhuis van Spieren voor Spieren, wethouder Roos van Gelderen en natuurlijk Britt Abrahams zelf.

Britt had tijd om het boek te schrijven omdat ze vorig jaar opnieuw zonder werk kwam te zitten. Dat steeekt haaar wel. De positieve 25-jarige Leidse wil dolgraag een betaalde baan om op die manier zo onafhankelijk mogelijk te zijn. “Ik kan niet de hele dag werken, maar ik kan onwijs veel op de computer. Ik hoop echt dat iemand mij een kans geeft. Administratief werk, of p.r. Dat vind ik ook heel leuk. Dingen organiseren.”

Geïnteresseerde werknemers moeten zich volgens Britt vooral niet laten afschrikken en gewoon contact met haar opnemen om de mogelijkheden te bespreken. “Dat zou echt superleuk zijn,” zegt Britt die via Facebook en LinkedIn prima te bereiken is. Ook wethouder Roos van Gelderen belooft goed om zich heen te kijken en werkgevers te wijzen op deze bijzondere werkzoekende in Leiden.

Het boek ligt vanaf nu in de boekhandel en is ook online te koop via www.brittabrahams.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×