De dichtbundel 'Zinnen op een schoonheid' bevat 34 gedichten van Han Ruijgrok (rechts). Barbara van Druten zorgde voor de illustraties. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door de Leidse dichter Ilja Leonard Pfeiffer. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Tweede bundel voor Leidse dichter: Zinnen op een schoonheid

Zaterdagmiddag werd de tweede bundel van de Leidse dichter Han Ruijgrok gepresenteerd in Koetshuis de Burcht. Zijn gedichten gaan gepaard door illustraties van de eveneens Leidse kunstenaar Barbara van Druten. Het was sowieso een heel Leids feestje. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de Leidse schrijver Ilja Leonard Pfeiffer, de Leidse Uitgeverij De Muze brengt de ook in Leiden gedrukte bundel op de markt en rond de presentatie werd Ruijgrok geïnterviewd door Leidenaar Gideon Roggeveen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194980405″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Han Ruijgrok en Barbara van Druten over de dichtbundel ‘Zinnen op een schoonheid’.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×