(Foto's: 112 Sleutelstad).

Kozijnen vallen uit historische gevel Breestraat

In de Breestraat zijn de sloopwerkzaamheden van het Rijnlandblok in volle gang om plaats te maken voor de nieuwbouw van het ROC ID College. Daarbij blijft de monumentale gevel van het voormalige postkantoor behouden. Die staat goed ingepakt in de stutten. Toch ging het gisteren mis, De harde wind kreeg vat op de kozijnen die nog in de gevel zitten. De brandweer kwam snel in actie om een einde te maken aan de gevaarlijke situatie.

Eén van de kozijnen was al op straat terecht gekomen toen de brandweer ter plaatse kwam. Meteen werd de straat afgesloten. Dat leverde onder meer voor de bussen een wachttijd op van zeker twintig minuten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×