Matthäus-Passion: Premier Rutte weer naar Leiden

3

Net als in 2012 gaat premier Mark Rutte morgen niet naar Naarden voor het bijwonen van de Matthäus-Passion maar naar Leiden. In de Pieterskerk luistert hij in ieder geval in het gezelschap van de nieuwe minister van veiligheid Ard van der Steur naar de uitvoering van het Bachkoor Holland.

Bij vorige kabinetten was het traditie dat de premier met een aantal kabinetsleden naar de Matthäus-Passion in Naarden ging. Rutte brak in 2012 met die traditie door naar Leiden te gaan. Sindsdien ruilt hij Naarden af en toe in voor een andere uitvoering.

Delen

3 reacties

  1. goede reden om er niet naar toe te gaan dat de partij van de dieren nog geen protest heeft ingediend want denk niet dat de matthaus-Passion goed is voor ratten oren.

  2. ron middelkoop op

    Passion op tv vanuit enschede best heavy, als pas je moeder is overleden anders misschien ook wel
    Rutten veel plezier bij matthaus passion
    Groeten ron

  3. wil Leiden wel dat deze moordenaar (vliegramp MH17) hier naar toe komt. Nu bekend geworden is dat meneer rutte zelf de kamer niet wilde informeren over de onveiligheid van het gebied. Had hij dat namelijk wel gedaan dan hadden die 192 mensen nu mogelijk niet dood geweest. Hoe kan zo iemand nog rustig slapen met dat op zijn geweten. Daarnaast dan een mooi gebaar doen met zijn lachende gezicht naar de nabestaande van we noemen die dag een dag van nationale rouw. Walgelijk is deze man en de politiek die daar na het naar buiten komen van dit nieuws geen actie of ontslag voor indient. Kunnen deze mensen niet vervolgd worden want indirect zijn ze medeplichtig aan moord.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline