Leidenaar betrapt met gestolen snorfiets

ghbDe politie heeft afgelopen nacht rond 01.30 uur een 35-jarige man uit Leiden aangehouden die op een gestolen snorfiets reed. Agenten zagen de man op de Voorschoterweg rijden met een schilderij onder zijn arm. Gezien het tijdstip hielden de agenten de man op de Vijf Meilaan staande voor een nadere controle.

De man kon zich niet legitimeren. Na controle bleek de snorfiets als gestolen gesignaleerd te staan, waarop de man werd aangehouden voor diefstal dan wel heling van de snorfiets. Ook bleek de man nog wat verdovende middelen bij zich te hebben. Die zijn in beslag genomen.

Een fles met GHB werd in beslag genomen. (Foto: Politie Leiden).

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×