Zeven Leidse musea doen dit jaar mee aan de Nationale Museumweek. (Foto: PR).

Museumweekend: Voor één euro naar Leidse musea

De ‘Nationale Museumweek’ begint dit weekend met het ‘Museumweekend’. Op zaterdag 18  en zondag 19 april zijn in Leiden een aantal musea voor maar één euro toegankelijk. Tijdens de Nationale Museumweek worden in musea door heel Nederland speciale rondleidingen en evenementen georganiseerd.

In Leiden verlagen zeven musea hun entreekosten. Bij Museum Boerhaave, De Lakenhal, Museum Volkenkunde, Rijksmuseum van Oudheden, Japanmuseum SieboldhuisHortus Botanicus en Naturalis kom je op zaterdag en zondag voor één euro binnen. Op de site van de Nationale Museumweek zie je per museum welke speciale rondleidingen en evenementen er worden georganiseerd.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×