Zondagmiddag: Vreewijker Kunstroute

Zondagmiddag staat Vreewijk weer in het teken van de jaarlijkse kunstroute door de wijk. Op meer dan 20 adressen in de wijk kan het publiek kennis maken met het werk van ruim 35 creatieve wijkbewoners. Tekenen, schilderen, schetsen en etsen, pentekenen, aquarelleren, fotograferen, gedichten of romans schrijven, muziek maken, boetseren… de lijst van culturele uitingen is schier oneindig.

De Vreewijker Kunstroute voert langs de werk- of expositieplekken van alle deelnemende kunstenaars. Die plekken zijn te herkennen aan een banier. Het publiek kan er terecht tussen 12.30 uur en 17.00 uur. Ook op straat is kunst. Vooral te horen. Bijvoorbeeld in Park Oud Hortuszicht en op het parkeerterrein van Hugo de Grootstaete.

Het hele programma staat op de website van de Vreewijker Kunstroute.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×