Hele serie vergrijpen aan het licht bij controle garagebedrijf

De inval die de politie afgelopen donderdag deed bij een garagebedrijf in de Gerrit van der Veenstraat had te maken met een onderzoek naar diefstal en heling van gestolen auto’s. Bij de controle kwamen verschillende zaken aan het licht op het gebied van voertuigcriminaliteit, gestolen goederen, illegaal vuurwerkbesluit, de opiumwet, milieudelicten en de Wet Economische Delicten. Ook zijn er diverse goederen in beslag genomen voor verder onderzoek en waardebeslag.

Bij de controle werkte de politie nauw samen met de forensische en tactische)opsporing, het Permanent Auto Team, de Milieudienst West en de Landelijke Forensische Opsporing.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×