(Foto's: 112 Sleutelstad).

Gasleiding breekt bij weghalen struiken

Een hoveniersbedrijf dat in een tuin in de Scarlattistraat in Leiden Zuid-West bezig was met het weghalen van enkele struiken, heeft daarbij een gaslek veroorzaakt. waarschijnlijk waren de wortels van de struiken om de gasleiding heengegroeid. bij het verwijderen werd de leiding beschadigd, waardoor er via de kruipruimtes gas in verschillende woningen terecht kwam.

DSC_4270

Meteen werd de brandweer gewaarschuwd en gingen de bewoners voor de zekerheid de straat op. De brandweer heeft in de woningen metingen verricht en in samenwerking met Liander het gas afgesloten, zodat de leiding gerepareerd kon worden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×