Het GlibberBal vorig jaar. (Foto: PR).

Tweede Leidse GlibberBal aanstaande zondag

Aanstaande zondag is het zover. De tweede editie van het GlibberBal, de Leidse variant van Te land, ter zee en in de lucht vindt plaats in het Huigpark en in de Maresingel. Van 12.30 uur tot 21.00 uur zullen weer de meest originele voertuigen van de glibberbaan af racen.

Ruim veertig deelnemersteams hebben zich opgegeven voor dit gladde avontuur. Ook voor de muzikale omlijsting is gezorgd: Rick Melisse, DJ Flor en blaaskapel de Maretoeters zullen tussen de races door optreden. Presentatie is in handen van niemand minder dan Barry Badpak.

De jury, bestaande uit  wethouder Robert Strijk, cabaretier Onno Innemee en Niels Westera, voorzitter van studentenvereniging Quintus, zal beoordelen wie de snelste was, wie het mooiste voertuig heeft en wie er de meeste pech had.

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×