Simon van Schaik (links) ontvangt de prijs van juryvoorzitter Marcus Polman (rechts) (Foto: PR).

Leidse slager voor derde maal bij top 10 lekkerste spareribs

Slagerij Simon van Schaik heeft voor het derde jaar op rij de top 10 van de Spare Ribs Trophy behaald. Juryvoorzitter Marcus Polman overhandigde maandag de bijbehorende prijs aan Van Schaik. De eerste prijs ging naar Keurslager Horst uit Epe.

Polman, bekend van het programma Masterchef, kan erg genieten van goede spareribs: “Goede spareribs zijn een lust voor het oog waar ik heel blij van word. De finalisten vielen op door hun onderscheidende producten, sappige karakters en uitgebalanceerde smaken. Slager van Schaik heeft terecht een plaats in de top 10 bemachtigd.”

Slagerij Simon van Schaik is al ruim een halve eeuw gevestigd aan de Lage Rijndijk in Leiden haalde de afgelopen twee jaar de top drie van de Spare Rib Trophy.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×