Auto's vernield in Leiden Zuid-West

politie_auto-19.jpg

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag drie auto’s vernield van bewoners in de Cesar Franckstraat.

Bewoners ontdekten ’s ochtends de schade aan hun auto’s. De vernielingen bestonden uit ingegooide ruiten, deuken en lakschade. De politie doet onderzoek naar deze en andere vernielingen in de wijk, waaronder ook de vernieling van straatmeubilair.

 

Buurtbewoners worden verzocht extra op te letten en de politie meteen te bellen bij verdachte omstandigheden. Het noteren en doorgeven van een signalement en eventueel een kenteken kan de politie ook verder helpen bij haar onderzoek. Heeft u informatie over de vernielingen? Neem dan contact op met de politie van Leiden via 0900-8844. Tipgevers die anoniem wensen te blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×