Spoed: Hoogbejaarde man vermist

opaDe politie is dringend op zoek naar een 81-jarige man uit Leiden die rond 14.00 uur vanmiddag is vertrokken in een (volgens zijn kleindochter) donkerblauwe Mazda 323 met kenteken NX-LG-06 (de politie spreekt van een groene Mazda). De man heeft dringend medicijnen nodig.

De man zou vanmiddag boodschappen gaan doen bij de winkel Zam Zam of Medina maar daar is hij niet aangekomen. Zijn (klein)kinderen houden er rekening mee dat de man verdwaald is. Hij heeft jaren in Leiden gewoond en kent hier veel mensen.

De man is 1.76 meter lang en heeft een fors postuur. Hij draagt een lichtblauw t-shirt, een grijze joggingbroek en een witte muts. De Marokkaanse man spreekt nauwelijks Nederlands.

 

Update zaterdagmorgen: Familieleden van de man hebben enkele meldingen gekregen dat de man in Rotterdam gesignaleerd zou zijn. Of dat klopt is nog onduidelijk. Hij wordt nog steeds vermist.

Iedereen met informatie over de verblijfplaats van de man of de auto wordt verzocht om direct te bellen met de politie op 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×