Richard Weeda en Nathalie van Meerbeek zijn al zes jaar samen en trouwen gaat er ook nog wel van komen, zo wist Gaston Starreveld de twee te ontfutselen toen ze op het podium een prijsje kwamen halen dat ze wonnen bij de hitbingo. Dat aanzoek kan dan net zo goed meteen maar gedaan worden (filmpje), vond Gaston, en dus ging Richard op zijn knietjes en vroeg 'zijn' Nathalie ten huwelijk. Ze zij volmondig 'ja' ten overstaan van duizenden toeschouwers. (Foto's: Chris de Waard).

Totale gekte plus huwelijksaanzoek bij bbq-actie Postcode Loterij

Maar liefst 1803 barbecues werden er vanavond gratis uitgedeeld op het parkeerterrein van Holiday Inn. De Postcode Loterij hield er het Zomerfeest samen met de deelnemers die meespelen met de wijkcode 2332. Zij kregen allemaal een barbecue mee naar huis. Of twee. Wie recht had op meer dan twee bbq’s kreeg de rest in punten uitgekeerd waarmee iets kan worden uitgezocht in de speciale Postcode Priizenshop.

Het zomerfeest werd aan elkaar gepraat door Gaston Starreveld die daarbij de hulp inriep van het publiek. Uiteindelijk was het Patricia uit Leiden die bij de drie rondes hitbingo die werden gespeeld op de knop mocht komen drukken. Als dank kreeg ze een meet&knuffelgreet met Wolter Kroes die vervolgens een optreden gaf voor de ongeveer 2.000 mensen die naar het parkeerterrein van Holiday Inn waren gekomen.

Na het optreden van Kroes gingen de hekken open van het tijdelijke bbq-opslagterrein en vormde zich een lange rij van duizenden mensen. De 1803 barbecues waren gewonnen door 1.394 verschillende winnaars die meestal niet alleen waren gekomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×