Totale gekte plus huwelijksaanzoek bij bbq-actie Postcode Loterij

1

Maar liefst 1803 barbecues werden er vanavond gratis uitgedeeld op het parkeerterrein van Holiday Inn. De Postcode Loterij hield er het Zomerfeest samen met de deelnemers die meespelen met de wijkcode 2332. Zij kregen allemaal een barbecue mee naar huis. Of twee. Wie recht had op meer dan twee bbq’s kreeg de rest in punten uitgekeerd waarmee iets kan worden uitgezocht in de speciale Postcode Priizenshop.

Het zomerfeest werd aan elkaar gepraat door Gaston Starreveld die daarbij de hulp inriep van het publiek. Uiteindelijk was het Patricia uit Leiden die bij de drie rondes hitbingo die werden gespeeld op de knop mocht komen drukken. Als dank kreeg ze een meet&knuffelgreet met Wolter Kroes die vervolgens een optreden gaf voor de ongeveer 2.000 mensen die naar het parkeerterrein van Holiday Inn waren gekomen.

Na het optreden van Kroes gingen de hekken open van het tijdelijke bbq-opslagterrein en vormde zich een lange rij van duizenden mensen. De 1803 barbecues waren gewonnen door 1.394 verschillende winnaars die meestal niet alleen waren gekomen.

Delen
LeidenWalk

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.